انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی برگزار می كند

دوره آموزش عمومی تغذیه پیش از حاملگی و دوران حاملگی

دوره آموزش عمومی تغذیه پیش از حاملگی و دوران حاملگی

به گزارش جاوید شو انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور  با هدف ارتقای سطح سواد سلامت و افزایش آگاهی عموم جامعه دوره آنلاین تغذیه قبل ازبارداری و دوران حاملگی را به صورت مجازی برگزار می نماید.


به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با عنایت به انتشار کرونا و عدم امکان برگزاری دوره های حضوری از یک سو و همینطور رسالت مجموعه در افزایش سطح آگاهی تغذیه ای مردم از طرفی، دوره های آموزش عمومی تغذیه را جهت استفاده عموم مردم به صورت آنلاین و مجازی برگزار می نماید.
بر این اساس، دوره آموزشی آنلاین تغذیه پیش از حاملگی و دوران حاملگی با دعوت از اساتید حوزه تغذیه همچون استاد دکتر سید ضیاءالدین مظهری، دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و دکتر بهزاد قرهیاضی، رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران طی روزهای 24 تا 26 مهر برگزار می گردد.
در این دوره مباحثی همچون صحت ادعاهای مطرح شده در مورد تعیین جنسیت با رژیم غذایی پیش از بارداری، ملاحظات غذایی قبل از حاملگی برای تضمین سلامت مادر و فرزند، جلوگیری از مشکلات شایع در دوران بارداری، مواد غذایی مفید در دوران بارداری، پیشگیری از چاقی و دیابت در دوران حاملگی و رژیم غذایی در دوران بارداری، مورد بحث و آموزش قرار میگیرند.
همچنین ارائه فیلم آموزشی و اعطای گواهی معتبر از دیگر مزایای شرکت در این دوره است. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https: /evnd.co/hdE9G رجوع کنند.




منبع:

1399/07/22
13:19:17
5.0 / 5
770
تگهای خبر: آنلاین , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
جاوید شو جاوید شو