همایش ابن عربی، میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر

همایش ابن عربی، میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر

جاوید شو: گروه مطالعات ادیان مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران همایش بین المللی «ابن عربی، میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر» را اسفندماه 1401 برگزار می نماید.


به گزارش جاوید شو به نقل از خبرگزاری ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، همایش بین المللی محیی الدین ابن عربی؛ میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر یکم و دوم اسفند ۱۴۰۱ توسط گروه ادیان و عرفان مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری و حمایت برخی از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی بصورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
کمیته علمی همایش از فرهیختگان، پژوهشگران و علاقه مندان دعوت می کند تا آثار پژوهشی خودرا در قالب مقاله به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. همین طور مهلت ارسال چکیده مقالات تا یکم آذر ۱۴۰۱ است.
شهرام پازوکی، اسماعیل رادپور دبیران علمی، نیکولاس بویلستون، مهران رهبری دبیران تخصصی و سیدعلی حسینی، سعید ماخانی و حسین رستمی جلیلیان دبیران اجرائی همایش ابن عربی، میراث او و اهمیت آن در جهان معاصر هستند.
میراث ابن عربی (در ایران، در آسیای میانه و آناطولی، در خاورمیانه، در شمال و غرب آفریقا، در هندوستان و شرق آسیا، در مغرب زمین)، ابن عربی و فهم اسلام، ابن عربی و عرفان حکمت شیعی، ابن عربی و گفت و گوی ادیان و مذاهب، تاثیر ابن عربی در فلسفه و کلام اسلامی، تاثیر ابن عربی در فرهنگ و تمدن اسلامی، تعالیم ابن عربی و چالش های عالم معاصر از محورهای این همایش است.
پژوهشگران باید ابتدا عنوان و چکیده تفصیلی مقاله خودرا بعد از عضویت در سایت همایش به آدرس http: //ibnarabi.irip.ac.ir/، بوسیله سامانه ارسال نمایند و بعد از تأیید چکیده تفصیلی توسط کمیته علمی، برمبنای نظر کمیته علمی از نویسندگان برای ارائه سخنرانی در همایش دعوت خواهد شد.
نویسندگان می توانند چکیده مقاله خودرا در قالب چکیده تفصیلی (بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کلمه) ارسال نمایند.
امتیازهای مقالات:
- چکیده مقالات پذیرفته شده در کتاب چکیده مقالات همایش منتشر خواهند شد.
- به سخنرانان و ارائه کنندگان چکیده مقاله در همایش گواهی پذیرش و ارائه سخنرانی در همایش داده خواهد شد.
- مقالات از امتیاز ثبت در پایگاه استنادی جهان اسلام برخوردار خواهند شد.
رایانامه های ibnarabi@irip.ac.ir و Ibnarabi.irip@gmail.com و شماره تلفن ۰۲۱۶۷۲۳۸۲۱۰ برای راهنمایی و ارائه پیشنهادها و نظرات پژوهشگران اعلام شده است.





منبع:

1401/06/02
17:31:57
5.0 / 5
386
تگهای خبر: سایت , فرهنگ , كتاب
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو