معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت مطرح كرد

رسیدن به دانشگاه های نسل 3 با بها دادن به اعضای هیات علمی

رسیدن به دانشگاه های نسل 3 با بها دادن به اعضای هیات علمی

به گزارش جاوید شو معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه تبدیل به دانشگاه های نسل ۳ و 4 با بها دادن به اعضای هیات علمی میسر می شود، اظهار داشت: شاخصهای جذب عضو هیات علمی باید با اهداف کلان کشور، دانشگاه ها و سیاست های وزارت بهداشت هم خوانی داشته باشد.


به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر یونس پناهی در نشست بازبینی آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی که با حضور معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد، علل اهمیت بازنگری آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی را برشمرد و اظهار داشت: انتظار داریم دانشگاه های علوم پزشکی به دانشگاه های نسل سه و چهار تبدیل شوند، یعنی باید نیازهای جامعه در حوزه سلامت را شناسایی کرده و در جهت رفع آنها اقدام نمایند. لازمه این امر توجه و بها دادن به عضو هیات علمی است که یکی از طریق های آن ارتقای آنها است. تغییر مسیر دانشگاه ها باید متناسب با اهداف شان و طبق آئین نامه ارتقا رخ دهد.
معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت، اضافه کرد: شاخصهای جذب عضو هیات علمی باید با اهداف کلان کشور، دانشگاه ها و سیاست های وزارت بهداشت هم خوانی داشته باشد.
دکتر پناهی با تکیه بر این که ارتقای اعضای هیات علمی باید به ارتقای علم و دانش کشور منجر شود، اظهار داشت: منافع دانشگاه های علوم پزشکی و کل کشور را به هم گره می زنیم. فردی که شرایط ارتقا ندارد و منافعی را ایجاد نمی کند هم حق گله مندی نخواهد داشت.
به نقل از ایشان، عنوان هیات علمی برای ما بسیار پرارزش است و باید متناسب با علاقه و شایستگی و همچنین زیرساخت های دانشگاه ها از تمام ظرفیت های این اعضا استفاده گردد.
دکتر پناهی در ادامه با اشاره به اینکه به دنبال بهبود آئین نامه هستیم و نگاهمان عملکرد فرد نیست، اظهار داشت: باید شاخص هایی تعریف نماییم تا با ایجاد جذابیت، افراد برای عضویت هیات علمی تشویق شوند.
در این جلسه دکتر فرشید عابدی، دبیر کمیته ی علمی بازبینی آئین نامه ارتقای اعضای هیات علمی به تشریح جزئیات این آئین نامه پرداخت.
وی به اسناد بالادستی نظیر برنامه توسعه پنجم، نقشه جامع علمی کشور و... اشاره نمود و اظهار داشت: سال قبل آئین نامه ۵ بخشی ارتقای اعضای هیات علمی به شورایعالی انقلاب فرهنگی عرضه شد و بعد از آن تیمی از جانب وزارت بهداشت بخش های مرتبط را بررسی نموده و اعلام نظر کردند.
عابدی اضافه کرد: در این آئین نامه در فعالیتهای آموزشی تفاوت هایی میان وزارت علوم و بهداشت وجود داشت که اصلاح گردید. در حوزه پژوهشی تغییراتی اعمال نشده است. در بخش فناوری به اغلب فناوری ها اشاره شد به جز دستورالعمل های بالینی که آن هم افزوده شد. هم اکنون هم پیشنهادات وزارت بهداشت در چارچوب متمم هایی به مواد موجود در آئین نامه افزوده خواهد شد.
به نقل از معاونت تحقیقات وزارت وزارت بهداشت، در انتها این نشست مقرر شد معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی ضمن بررسی آئین نامه پیشنهادی به پرسشنامه ارسالی پاسخ دهند و همینطور نقطه نظرات تخصصی خویش را در اختیار دکتر سعید مهرزادی مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت قرار دهند. سپس طی جلسه ای با دبیران کلان مناطق آمایشی مطالب جمع بندی شده، در اختیار کمیته ای که در سطح وزارت بهداشت در این حوزه تشکیل شده است، قرار گیرد.




منبع:

1401/04/17
15:15:35
5.0 / 5
376
تگهای خبر: برنامه , سلامت , فرهنگ
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
جاوید شو جاوید شو