رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در افتتاحیه مركز تحقیقات ثریا تاكید كرد

ضرورت وجود نگاه انبساطی و سخاوتمندانه در توسعه فضای علمی تحقیقاتی

ضرورت وجود نگاه انبساطی و سخاوتمندانه در توسعه فضای علمی تحقیقاتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه ˮمرکز تحقیقات ثریاˮی بسیج دانشجویی این دانشگاه اظهار داشت: نقشه راه و مدون این مرکز مشخص است. گسترش و تکثیر نهادهای علمی و پژوهشی سبب توسعه می شود و درمورد توسعه فضای نهادهای علمی تحقیقاتی باید نگاه انبساطی و سخاوتمندانه داشته باشیم.



به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر زالی در مراسم افتتاحیه "مرکز تحقیقات ثریا"ی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در محل پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن ابراز خوشنودی از طریق اندازی مرکز تحقیقات ثریا در دانشگاه در نخستین فصل سال ۱۴۰۱ که توسط مقام معظم رهبری بعنوان سال توسعه شرکتهای دانش بنیان و اشتغال زایی و تولید ملی نامگذاری شده است، ابراز امیدواری کرد که به همت دانشجویان پرکار بسیجی دانشگاه شاهد تحقق منویات مقام معظم رهبری در بحث گسترش شرکتهای دانش بنیان و دستاوردهای سترگ این مرکز تحقیقات باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به روند شکل گیری این مرکز، اظهار داشت: وقتی دانشجویان ایده اولیه تاسیس این مرکز را مطرح نمودند، شرایط کرونایی بر کشور حاکم بود و خیلی از فعالیتهای دانشجویی محدود شده بود. در آن زمان این طرح، یک حرکت همه جانبه و پرنشاط عجیب به نظر می آمد، اما این ایده با عنایت به نگاه عمیق راهبردی دانشجویان بسیار مورداستقبال من واقع شد و خوشحالم که امروز شاهد به ثمر نشستن این مرکز تحقیقات هستیم.

وی با عنایت به سه محور فعالیت این مرکز تحقیقات اظهار داشت: نقشه راه و مدون این مرکز مشخص است. گسترش و تکثیر نهادهای علمی و پژوهشی سبب توسعه می شود و درمورد توسعه فضای نهادهای علمی تحقیقاتی باید نگاه انبساطی و سخاوتمندانه داشته باشیم.

دکتر زالی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در فضای تحقیقات دانشجویی، نشاط و طراوت و نوآوری و نوگرایی و خلاقیت و ابداع و ابتکار موج می زند. ذهن سیال، قدرت همراه با جسارت، نگاه واکاوی و نقادانه دانشجو باعث می شود که ظرفیت های تحقیقاتی دانشجویی بتواند در مرزهای دانش حرکت مناسبی داشته باشد.

وی اظهار داشت: بدون شک این مرکز تحقیقات پرانرژی و متراکم و با اندیشه ورزی سیال و پر تحرک خواهد بود که البته در تمام جریان های دانشجویی این مورد را می بینیم و برون دادهای این مرکز تحقیقات بسیار فراوان تر خواهد بود.

دکتر زالی تصریح کرد: مرکز تحقیقات ثریا باید مسئله محور باشد و نگاه علاج جویانه برای حل مشکلات داشته باشد و به سمت کاربردی بودن گام برداشته و محصول محور و فناورانه باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به وجاهت بالای بسیج دانشجویی، تصریح کرد: این وجاهت، فرصت خوبی برای شماست تا بتوانید با سایر نهادها و سازمان ها در حوزه سیاستگذاری همکاری کنید.

وی ضمن اشاره به پایین بودن شاخص نوآوری کشور، سفارش کرد: در حوزه ها و قلمروهای نوین حرکت کنید. انتظار ما از جوانان پرکار و پرانگیزه بسیج دانشجویی در کسوت مرکز تحقیقات ثریا این است که کار بزرگ جهادی انجام دهند و در این خصوص حرکت کنند و اثربخش باشند.

دکتر زالی ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران راه اندازی این مرکز ابراز امیدواری کرد که این مرکز تحقیقات سال جاری بتواند با پیشبرد اهداف متعالی تجلی این تفکر جهادی باشد.

علوم پزشکی شهید بهشتی؛ تنها دانشگاهی که برنامه یک ساله مجازی تربیت پژوهشگر دارد

در ادامه مراسم دکتر زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به حمایت هیئت رییسه دانشگاه از این مرکز تحقیقات به تبیین روند پیشرفت حوزه پژوهش و فعالیتهای پژوهشی این دانشگاه پرداخت.

وی راه پیشرفت کشور را دستیابی به دانش و فناوری عنوان نمود و به برگزاری ۲۰۰۰ کارگاه توانمندسازی پژوهشی برای اعضای هیئت علمی این دانشگاه اشاره نمود.

دکتر زرقی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را تنها دانشگاهی برشمرد که برنامه یک ساله مجازی تربیت پژوهشگر دارد و اضافه کرد: امروز این دانشگاه دارای ۱۵۰ شرکت دانش بنیان است و برای تعداد خیلی از فارغ التحصیلان جوان اشتغال بوجود آورده است و امیدواریم بتوانیم در جهت تحقق شعار سال جاری مقام معظم رهبری گام های مؤثری برداریم.

وی با بیان اینکه با حمایت معاونت پشتیبانی دانشگاه بستر مناسبی برای فعالیت فناوران در دانشگاه بوجود آمده است، اظهار داشت: پژوهشها باید در جامعه به صورت کاربردی و محصول محور باشند و منجر به رفع مشکلات جامعه و دغدغه های مردم شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: مرکز تحقیقات ثریا باید ضمن تعیین مأموریت و نقشه راه در جهت تحقق این مأموریت گام بردارد و تلاش کند که راهکارهای مناسبی برای رفع چالش ها و مشکلات موجود عرضه نماید.

وی در انتهای سخنان خود ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران راه اندازی این مرکز تحقیقات ابراز امیدواری کرد: این مرکز گامی در جهت رفع مشکلات و دغدغه های مردم بردارد.

مرکز تحقیقاتی "ثریا"ی بسیج دانشجویی به نظام سلامت کمک می کند

دکتر اقبالی، معاون تحقیقات و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور هم در این مراسم ضمن اشاره به فعالیتهای چشمگیر بسیج دانشجویی در عرصه های علمی، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که بسیج در حوزه علمی باید فراتر از سایرین باشد و باید آفاق شناخته نشده علم را کشف کند.

وی اضافه کرد: مراکز تحقیقات بسیج دانشجویی سال هاست که کار و فعالیت خویش را در استان ها و دانشگاه های مختلف شروع کردند و دستاوردهای بسیاری هم داشته اند.

دکتر اقبالی بسیج دانشجویی را مولود دو نهاد علم و مقاومت برشمرد و افزود: بسیج دانشجویی با ورود به عرصه تخصصی گام جدیدی را آغاز کرده است و مراکز تحقیقاتی گام دوم بسیج دانشجویی در این خصوص است.

وی ضمن اشاره به دستاوردهای مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی اظهار داشت: وقتی روحیه بسیجی وارد عرصه علمی و تخصصی و حل مسئله می شود، دستاوردهای قابل ملاحظه ای دارد.

به گفته وی بسیج دانشجویی بسترسازی مناسبی برای رشد سرمایه انسانی کشور بوجود می آورد و مراکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی علاوه بر اینکه مرزهای اثرگذاری و نقش آفرینی را جلو می برند، فرصتی برای تربیت حرفه ای و تخصصی نیروی انسانی هستند که در رویارویی با مسئله رخ می دهد.

وی اضافه کرد: این مرکز تحقیقاتی بسیج دانشجویی در واقع بازوی دانشگاه است و به نظام سلامت کمک می نماید و درخلال دانشگاه و عرصه اجرا و عمل و تصمیم گیری با رویکرد مسئله محور قرار می گیرند و تلاش می کنند دانش های مختلف را تجربه کنند تا بتوانند تصمیم بگیرند.

دکتر اقبال در انتها ابراز امیدواری کرد که این مرکز بتواند مسائل بزرگ را حل کند و با حمایت دانشگاه و همت دانشجویان افق های بلند را محقق کنند.

شوری زاده، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم در این مراسم ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران راه اندازی این مرکز تحقیقات، فلسفه وجودی این مرکز را لبیک گفتن به ندای مقام معظم رهبری درمورد اهمیت تحقیق و فراتر رفتن از مرزهای دانش برشمرد.

وی ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص خاطرنشان کرد که باید از دانش و فناوری برای رسیدن به مرزهای دانش و رفع مسائل و مشکلات روز کشور کمک بگیریم و ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای مرکز تحقیقات ثریا در جهت رفع مشکلات روزمره سلامت مردم مثمرثمر باشد.

دکتر دهقان، مسئول مرکز تحقیقات ثریا نیز ضمن بیان سخنانی به تبیین اهدف و مأموریت های این مرکز پرداخت و اظهار داشت: فراگیر شدن پژوهش در میان دانشجویان دانشگاه، پژوهش در حیطه مسائل ناظر بر نیاز کشور و تحقیقات مسئله محور محورهای مهم فعالیت مرکز تحقیقات ثریا هستند.

دهقان با تکیه بر مسئله محور بودن این مرکز تحقیقات، به بعضی از مسائل روز نظام سلامت و جامعه اشاره نمود و اظهار داشت: این مرکز تحقیقات می تواند به مسائل روز نظام سلامت و جامعه ورود کند.

وی در انتهای سخنان خود ابراز امیدواری کرد که مرکز تحقیقات ثریا با رویکرد حل مساله در جهت رفع مشکلات و دغدغه های مردم گام بردارد.

به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در انتها این مراسم مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی ثریا با حضور دکتر زالی و سایر مسؤلان رسما راه اندازی شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.




1401/03/25
09:29:12
5.0 / 5
392
تگهای خبر: برنامه , سلامت , شركت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
جاوید شو جاوید شو