مدیر گردشگری وزارت میراث فرهنگی:

گردشگری محور غرب در اولویت قرار می گیرد

گردشگری محور غرب در اولویت قرار می گیرد

مدیر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: محور غرب یکی از محورهای مورد توجه و دغدغه ما برای گردشگریست که آنرا در همایش ها و مراسمات جهانی گردشگری هم مطرح می نماییم.


محمد قاسمی عصر پنجشنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی گردشگری عنوان کرد: معرفی و بها دادن به مناطق کمتر شناخته شده یا کمتربرخوردار از سیاست های وزارت بوده که توجه به محور غرب کشور هم در همین راستا است.
وی اضافه کرد: امیدواریم پس از گذشتن از دوران انتشار کرونا شاهد سیل عظیمی از حضور توریست باشیم که باعث بهبود شرایط شغلی این حوزه شود که در این زمان صدمه دیدند.
قاسمی افزود: روز گردشگری در دنیا بزرگ داشته می شود و یک کشور را بعنوان پایلوت انتخاب می کنند که ما هم به این نتیجه رسیدیم استان هایی را بعنوان پایلوت در این روز به گرامیداشت اختصاص دهیم.
وی ضمن اشاره به برگزاری این روز با همکاری استانهای کردستان و کرمانشاه در گرامیداشت روز گردشگری در اورامان تخت خاطرنشان کرد: فرهنگ گردشگری و گردشگرپذیری در پوست و خون مردم این خطه ریشه کرده است.
قاسمی تصریح کرد: گردشگری تنوع پیدا کرده و محصولات مختلف قابل عرضه به گردشگران است ازاین رو باید مسیرهای جدید گردشگری را معرفی نماییم.
وی ضمن اشاره به این که یکی از اجزایی که باعث ثبت جهانی این منطقه شده زبان آنها بوده است اظهار داشت: فرهنگ غنی، اداب و رسوم، خوراک، پوشاک و آیین های مذهبی و بومی از عواملی است که توریست را به خود جذب می کند.
مدیر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: ما به دنبال توریسم انبوه نیستیم و گردشگری قابل پذیرش است که بتواند منابع را برای نسل های آینده حفظ کند.
وی با اشاره به اینکه جشنواره ها یکی از ابزارهای معرفی جاذبه های گردشگری می باشد اضافه کرد: در ستاد مرکزی وزارت خانه از هرگونه حمایتی برای معرفی جاذبه ها دریغ نخواهیم کرد.
آیین گرامیداشت روز جهانی گردشگری عصر روز پنجشنبه با حضور تعدادی از مسئولان و علاقمندان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در شهر هورامان برگزار شد.
«منظرفرهنگی هورامان» در چهل و چهارمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو (سه شنبه پنجم مرداد ۱۴۰۰ برابر با ۲۷ جولای ۲۰۲۱) در شهر فوجوی چین، با تصویب اعضای کمیته، بعنوان بیست و ششمین میراث ملموس کشورمان در لیست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
منطقه هورامان با دارا بودن معماری پلکانی، آب و هوای مطبوع، آداب و رسوم سنتی، پوشش خاص، صنایع دستی و غذاهای محلی خود منحصربفرد است. این منطقه استانهای کردستان، کرمانشاه و بخشی از اقلیم کردستان عراق را در برمی گیرد که در کردستان، بخش هایی از شهرستان سنندج، کامیاران و سروآباد و در کرمانشاه، شهرستان جوانرود، پاوه، روانسر و ثلاث باباجانی را شامل می شود.
بر اساس بررسی های صورت گرفته هورامان بیشتر از ۷۰۰ روستا را در این ۲ استان غربی ایران شامل می شود و شواهد دیرینه شناسی بدست آمده نشان داده است که قدمت هورامان به دوران پارینه سنگی میانی و به حدود ۴۰ هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد.
استان کردستان دارای یک هزار و ۵۲۴ اثر تاریخی شناسایی شده و ۹۱۵ اثر تاریخی ثبت شده شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان های طبیعی بوده که ۹۱۵ اثر ثبت شده استان در لیست آثار ملی شامل ۷۷۸ اثر غیر منقول (شامل آثار تاریخی، تپه، محوطه و بنا)، ۲۵ مورد میراث طبیعی، ۹۳ مورد میراث معنوی و ۲۹ مورد میراث منقول است.

1400/07/09
11:55:03
5.0 / 5
1009
تگهای خبر: جشنواره , صنایع دستی , فرهنگ , قدمت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
جاوید شو جاوید شو