سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت:

رویکرد علمی کشور انجام پژوهش کاربردی و پاسخگو است

رویکرد علمی کشور انجام پژوهش کاربردی و پاسخگو است

به گزارش جاوید شو، اصفهان سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: رویکرد علمی کشور انجام پژوهش کاربردی و پاسخگو است که بتواند نتایج تحقیقات را به دانش فنی و سپس به محصول یا خدمت سلامت محور تبدیل کند.



حمیدرضا بنفشه، در گردهمایی شورای سیاست گذاری کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی کشور در کاشان، اظهار نمود: اکوسیستم فناوری با ایجاد مراکز نوآوری درحال تکمیل است.

وی اضافه کرد: مراکز نوآوری نسبت به مرکز رشد، دایره عام تری از مخاطبان را در بر می گیرد و هدف آن جذب ایده از جامعه دانشجویی است تا بر مبنای پتانسیل ایده، با شتابدهی، تبدیل به استارتاپ شده و در نهایت تبدیل به محصول شود.

به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: رویکرد علمی کشور انجام پژوهش کاربردی و پاسخگو است که بتواند نتایج تحقیقات را به دانش فنی و سپس به محصول یا خدمت سلامت محور تبدیل کند.

بنفشه خاطرنشان کرد: آئین نامه شتاب دهنده تخصصی سلامت تدوین شده و هدف آن، پرورش مربی یا عرضه خدمات علمی و دانشی به یک فرد در حوزه استارتاپ و کسب و کار(منتورشیپ) است تا دوره پیش شتابدهی برای ایده ها اتفاق افتاده و به دانش فنی و تجاری سازی تبدیل گردد.

وی تصریح کرد: تشکیل مرکز نوآوری، پروش مربی و تصویب قانون، شروع کار است و برای حرکت به سمت چنین اهدافی باید دانشجویان را آموزش داد و برای حرکت در این راه تربیت کرد.

سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: رویکرد علمی کشور انجام پژوهش کاربردی و پاسخگو است که بتواند نتایج تحقیقات را به دانش فنی و سپس به محصول یا خدمت سلامت محور تبدیل کند.

وی ضمن اشاره به برگزاری هفتمین «فن بازار ملی ایران» اظهار داشت: در این رویداد علمی ۲۰ تیم دانشجویی به عرضه بوم کسب و کار پرداختند و پس از داوری و تقدیر از ایده های برتر، پیگیری جهت اجرایی شدن آن هم انجام شده است.

بنفشه اضافه کرد: بخش دانشجویی جشنواره رازی، بعنوان بزرگترین جشنواره سلامت کشور پر رنگتر بوده و آثار دانشجویان به صورت مستقل داوری شدند و هم اکنون ما شاهد اتفاقات خوبی در حوزه فناوری دانشجویی در کشور هستیم.

مسئول کمیته تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم اظهار داشت: دانشگاهی که فعالیت خویش را به موضوعات آموزشی محدود می کند، می تواند به مدفن ذهن های فعال استعداد درخشان تبدیل گردد و آنها را محتاط تربیت کند.

نیما رضایی اظهارکرد: فناوری، خلاء موجود در دانشگاه های علوم پزشکی است و پرداختن به این مورد نیازمند توجه و همت ویژه است و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم، یک لزوم است تا بتواند پر پرواز دانشجویان با استعداد باشد.

وی اضافه کرد: مبحث فناوری بیشتر از پیش مورد توجه سیاستگذاران قرار گرفته است و در گام اول کلمه فناوری بعنوان کمیته های تحقیقات دانشجویی در دانشگاه ها اضافه شده است تا کمیته ها نگاه فناورانه داشته باشند و مهارت ها ارتقا یافته و استعدادهای بالقوه شکوفا شوند.

رضایی خاطرنشان کرد: بین انگیزه و توانمندی یک تناسب وجود دارد و دانشگاه باید این انگیزه ها را جذب و آنها را توانمند کند و شرط لازم این کار، آوردن مبحث بوم کسب و کار به دانشگاه است که در دانشگاه های جهان هم اجرا می شود تا دانش را تبدیل به ثروت کنند.

مسئول کمیته تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: باید واقع بین باشیم چونکه محیط ایده آل وجود ندارد و در دنیای عدم قطعیت هستیم و نقاط ضعف و قوت را باید همراه با فرصت ها و چالش ها شناسایی نماییم. امیدوارانه هدف خویش را تعیین کرده و با برنامه ریزی و کار تیمی، در سایه سخت کوشی آنرا محقق نماییم.

گردهمایی شورای سیاست گذاری کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی کشور به همراه تور و مدرسه فناوری به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.





منبع:

1401/12/01
12:37:07
5.0 / 5
351
تگهای خبر: برنامه , جشنواره , خدمات , سلامت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
جاوید شو جاوید شو