راه اندازی ۱۵۰ شرکت دانش بنیان سلامت توسط ایرانیان خارج نشین

راه اندازی ۱۵۰ شرکت دانش بنیان سلامت توسط ایرانیان خارج نشین

به گزارش جاوید شو، مدیر برنامه پلت فرم کانکت اظهار داشت: حدود 150 شرکت دانش بنیان در عرصه سلامت، تجهیزات پزشکی و ژنتیک توسط ایرانیان مقیم خارج از کشور به راه افتاده است.



به گزارش جاوید شو به نقل از مهر، سیدعلی حسینی، معاون مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و مدیر پلت فرم کانکت، اظهار داشت: این پلت فرم طی ۱۰ سال قبل طراحی و اجرا شده و هدف آن ایجاد ارتباط میان متخصصان، کارآفرینان و محققان ایرانی خارج از کشور با اکوسیستم علم و فناوری ایران است.
حسینی اشاره کرد: تمرکز اصلی پلت فرم کانکت بر اثرگذاری متخصصان در صنعت بوده و سعی شده است تا ظرفیت نخبگان خارج از کشور در حل مسایل فناورانه و صنعتی کشور به کار گرفته شود. هرچند حوزه دانشگاهی و پژوهشی نیز اهمیت دارد، اما ترجیح ما استفاده از این قابلیتها در حوزه های صنعتی است.
وی اضافه کرد: باتوجه به تاکید ریاست جمهوری بر اساس افزایش نقش ایرانیان خارج از کشور در عرصه صنعت، تصمیم گرفتیم اولین پاویون تخصصی پلت فرم کانکت را در نمایشگاه ایران هلث برگزار نماییم.
بر اساس ارزیابی های انجام شده، حدود ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در عرصه سلامت، تجهیزات پزشکی و ژنتیک توسط ایرانیان مقیم خارج از کشور به راه افتاده است. بعد از فراخوان عمومی و انجام مراحل ارزیابی در پلت فرم کانکت، ۲۰ شرکت نمونه به عنوان منتخب برای حضور در پاویون تخصصی ایران هلث معرفی گشتند.
حسینی در آخر ابراز امیدواری کرد که حضور این ۲۰ شرکت در نمایشگاه ایران هلث، هویتی تازه به پلت فرم کانکت ببخشد و نقش آفرینی فعالانه این نخبگان در اکوسیستم استارتاپی و فناوری کشور را تقویت کند.


منبع:

1404/03/19
09:48:08
5.0 / 5
44
تگهای خبر: برنامه , سلامت , سیستم , شركت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
جاوید شو جاوید شو