کسب رتبه کیفی نظام رتبه بندی سایمگو از طرف نشریه مؤسسه صنایع غذایی

کسب رتبه کیفی نظام رتبه بندی سایمگو از طرف نشریه مؤسسه صنایع غذایی

جاوید شو: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی موفق به دریافت رتبه کیفی در نظام رتبه بندی سایمگو شد.


به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر سارا ناجی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان این خبر اظهار داشت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology"، بر طبق آخرین نظام رتبه بندی سایمگو (SCImago) موفق به کسب رتبه کیفی Q4 و SJR 0.14 در سال 2021 میلادی شد.
وی در مورد نظام رتبه بندی سایمگو، توضیح داد: این نظام توسط دانشگاه گرانادا اسپانیا ابداع شده است و یکی از ابزارهای ارزیابی بروندادهای علمی است که اطلاعات آن از نمایه استنادی اسکوپوس استخراج می شود.
ناجی در مورد چارک مجلات (Quartile Ranking)، اظهار داشت: QR شاخصی برای بیان اعتبار یک مجله علمی است. سایمگو مجلات را بر طبق موضوع و شاخص SJR (SCImago Journal Rank) تقسیم بندی می کند که این شاخص نمایانگر میزان تأثیر، نفوذ، اعتبار و شهرت یک نشریه است که نشان میدهد در سال منتخب، بطور متوسط چه تعداد استناد به مدارک انتشار یافته سه سال قبل در نشریه مورد نظر انجام شده است.
وی ادامه داد: بطور کلی SJR یک نشریه میزان تاثیر علمی مقاله های نشریات را بر طبق تعداد ارجاع دهی و اهمیت مراجع مورد ارزیابی قرار می دهد و مقدار SJR بیشتر نشان دهنده اعتبار بیشتر آن نشریه است.
ناجی اظهار نمود: این نشریه قبل از این در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس ارزیابی و نمایه شده است که اطلاعات و مقالات این فصلنامه به آدرس https: //www.scopus.com/sourceid/21101028196#tabs=0 قابل مشاهده و جست وجو است.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بر طبق آخرین ارزیابی سال 1399 از طرف کمیسیون نشریات علمی کشور موفق به کسب رتبه بین المللی شد و در خیلی از پایگاه های بین المللی دیگر، نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی Scopus، Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service (CAS)، EBSCO و Google Scholar منتشر می شود.




منبع:

1401/03/30
23:47:46
5.0 / 5
89
تگهای خبر: كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو