معاون پژوهشی دانشگاه اعلام كرد

راه اندازی سامانه علم سنجی در دانشگاه شهید بهشتی

راه اندازی سامانه علم سنجی در دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش جاوید شو معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی از طریق اندازی سامانه علم سنجی در این دانشگاه اطلاع داد و اظهار داشت: بر طبق این سامانه فعالیتهای اعضای هیات علمی رصد خواهد شد.


به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر بابک شکری ضمن بیان این مطلب عملکرد به تشریح عملکرد پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی پارسال پرداخت و اظهار داشت: ایجاد شورای راهبری ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه، تدوین و تصویب دستورالعمل پایش طرح های ارتباط با صنعت، پیشنهاد تغییر شیوه امتیازدهی بعضی از موارد بخش پژوهشی آئین نامه های ترفیع و ارتقاء و اعتبار ویژه پژوهشی، تدوین و تصویب دستورالعمل تأسیس و راه اندازی کلینیک های تخصصی، تدوین و تصویب آئین نامه بازاریابی طرح های ارتباط با صنعت و جامعه و ایجاد بستر نرم افزاری جهت تسهیل فرآیند کارآموزی دانشجویان همچون اقدامات مدیریت همکاریهای پژوهشی و ارتباط با صنعت و جامعه معاونت پژوهشی و فناوری است.
ایشان در ادامه از «تأسیس مرکز تحقیقاتی مشترک با گروه مپنا در زمینه ذخیره سازی انرژی»، «تدوین اطلس توانمندی های اعضای هیأت علمی دانشگاه با هدف بازاریابی مناسب برای این توانمندی ها در صنعت و جامعه و هم نگاشت نیازهای ملی به این توانمندی ها»، «ایجاد یک راهکار نرم افزاری برای ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه با هدف پایش وضعیت اشتغال» و «اخذ مصوبه خرید تجهیزات برای دانشگاه شهید بهشتی تا سقف ۱۰ میلیون دلار از محل فاینانس از شورای اقتصاد» در آینده نزدیک اطلاع داد.
دکتر شکری، ضمن اشاره به میزان و توزیع فراوانی مقالات انتشار یافته در دانشگاه شهید بهشتی از سال 87 تا 99 اظهار نمود: برپایه داده های پژوهشی، تعداد مقاله های نمایه شده در اسکوپوس از۵۲۴ مقاله در سال 87 به ۱۶۸۸ مقاله در سال 99 افزایش یافته است.
به قول معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، مقاله های نمایه شده این دانشگاه در WOS هم با سی رصعودی از ۴۱۸ مقاله در سال ۱۳۸۷ به ۱۵۵۸ مقاله در سال ۱۳۹۹ رسیده است همینطور مقاله های مشترک با دانشگاه یا موسسه های خارج کشور در سال ۱۳۸۷ تعداد ۸۷ مورد بود که رقم در سال ۱۳۹۹ به ۵۸۰ مورد افزایش یافته است.
عضو هیات علمی پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی به بررسی و تشریح برون دادهای پژوهشی این دانشگاه شهید در بازه زمانی 87 تا 99 پرداخت و اضافه کرد: مبلغ طرح های برون سازمانی از ۹ میلیارد تومان در سال ۸۷ به ۳۷ میلیارد تومان در سال ۹۹ رسیده است. طرح های برون سازمانی دانشگاه در سال ۸۷، تعداد ۵۷ طرح بود که این رقم در سال ۹۹ به ۱۱۶ طرح افزایش یافته است. در سال ۸۷، تعداد ۱۵۷ مقاله چارک Q۱ انتشار یافته است که در یک روند صعودی در سال ۱۳۹۹، تعداد ۷۸۰ مقاله انتشار یافته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر شکری، از طراحی و پیاده سازی سامانه خیام و سامانه علم سنجی در سال ۱۳۹۹ اطلاع داد و اضافه کرد: در سامانه علم سنجی، وضعیت پژوهش اعضای هیات علمی را رصد می شود. در سامانه خیام، اطلاعات رسته بندی نشریه های خارجی برای رجوع کنندگان به وبسایت به نمایش می گذاشته می شود، این عنوان سیستم تحت وبی فعالیت می کند و محدود به کاربران و اعضا نمی گردد بلکه تمام بازدیدکنندگان سامانه خیام در هرنقطه از جهان، بدون احتیاج به اطلاعات کاربری خاص یا عضویت در آن، می توانند آخرین نتایج تغییرات بوجود آمده در رسته بندی نشریه ها و مجلات علمی و تخصصی الکترونیکی را مشاهده کنند.
او در آخر ضمن اشاره به مهم ترین دستاوردهای مرکز نشر آثار علمی دانشگاه در سال ۱۳۹۹ خاطرنشان شد: امسال تعداد ۲۳ عنوان کتاب چاپ اول توسط انتشارات دانشگاه شهید بهشتی انتشار یافته است و ۳۵ عنوان کتاب هم در دست چاپ است. مرکز نشر آثار علمی دانشگاه در اولین نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور یافت و طی ۱۰ روز ۲۴۷۱ نسخه از کتاب های مرکز (چاپ ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹) فروخته شد. همینطور بیشتر از ۸۰ شماره از نشریات علمی دانشگاه در سال ۱۳۹۹ انتشار یافته است.




منبع:

1400/01/11
10:45:59
5.0 / 5
1162
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
جاوید شو جاوید شو