موسیقی دانشگاهی شروع گر اجراهای سومین شب از جشنواره موسیقی فجر

موسیقی دانشگاهی شروع گر اجراهای سومین شب از جشنواره موسیقی فجر

جاوید شو: هنرجویان هنرستان موسیقی دختران و  گروه دانشگاه هنر  اجراهای روز سوم سی وششمین جشنواره موسیقی فجر را به روی صحنه بردند.


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، هنرجویان هنرستان موسیقی دختران و گروه دانشگاه هنر اجراهای روز سوم سی وششمین جشنواره موسیقی فجر را به روی صحنه بردند. این اجراها ساعت ۱۷ پنجشنبه (۳۰ بهمن ماه) بصورت مجازی پخش گردید.
هنرنمایی هنرستانی ها
یاسمن فرامرزی نژاد، آوا پویا کاشانی، روشا محمد اصغری و ملیکا چمن آرا
نوازندگان هنرستان موسیقی دختران در اجراهای هنرستان موسیقی دختران در سی و ششمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر بودند.
یاسمن فرامرزی نژاد، دانش آموز پایه ی دوازدهم، از هفت سالگی نوازندگی پیانو را شروع کرد. وی در سال ۱۳۹۰، با انتخاب ساز ابوا بعنوان ساز تخصصی اش، وارد هنرستان موسیقی دختران شد و نوازندگی را نزد منوچهر صَهبایی و بعد از آن با یاسمن کیمیاوی ادامه داد.
آوا پویاکاشانی در سال ۱۳۸۱ متولد شد. از شش سالگی با ساز پیانو فراگیری موسیقی را شروع کرد و در دوازده سالگی وارد هنرستان موسیقی تهران شد و در آنجا ساز کنترباس را بعنوان ساز تخصصی برگزید و زیر نظر استاد مهدی کلانتری فراگیری آن را ادامه داد. او تا حالا در ارکسترهایی چون ارکستر گروسمان به رهبری سهراب کاشف، ارکستر فیلارمونیک شهرداری تهران به رهبری آرش امینی و ارکستر هنرستان موسیقی همکاری داشته است.
روشا محمداصغری در سال ۱۳۸۴ متولد شد. او نوازنده ی فاگوت و هنرجوی پایه ی دهم هنرستان موسیقی است. وی در مسترکلاس نصیر حیدریان شرکت کرده و، تاکنون، با ارکستر کلاسیک هنرستان موسیقی به رهبری سهراب کاشف و ارکستر پایتخت تهران به رهبری شهرام توکلی (۱۳۹۶) همکاری داشته است.
ملیکا چمن آرا فراگیری پیانو را از شش سالگی شروع کرد و بعد از آن نزد امیر صراف ادامه داد. از پایه ی هفتم وارد هنرستان موسیقی شد و الان در رشته ی نوازندگی ساز جهانی (پیانو) زیر نظر استاد رافائل میناسکانیان تحصیل می کند.
در اجراهای هنرجویان هنرستان موسیقی دختران رزیتا امیری نوازنده پیانو و آیدا رجبی نوازنده ویلنسل بودند.
فانتزی شماره ۳ در سل ماژور اثر جرج تلمان، موومان های اول و دوم از سونات شماره یک بندتو مارچلو، آرابسک در دوماژور اثر روبرت شومان، ژیک از سوئیت شماره ۳ یوهان سباستین باخ در این بخش اجرا شد.


هنرجویان دنشگاه هنر، هنرمندان جشنواره سی و ششم
عطا رستگار، نازنین سلطانی راد و هلیا سرایداریان نوازندگان ممتاز دانشگاه هنر هستند.
عطا رستگار، نوازنده و مدرس گیتار کلاسیک، در سال ۱۳۷۲ متولد شد. او برگزیده ی جشنواره های مختلفی ا همچون فجر استان خوزستان ۹۳، مسابقه ی کشوری نوازنده ی برتر ۹۶، جشنواره ی ملی موسیقی جوان ۹۶، ۹۸ و ۹۹ و مسابقه ی کشوری مگتان ۹۸ است.
نازنین سلطانی راد، فارغ التحصیل هنرستان موسیقی دختران تهران، هم اکنون دانشجوی کارشناسی موسیقی در رشته ی نوازندگیِ فلوت در دانشگاه هنر تهران است. وی در مسترکلاس های استادانی چون کوشیار شاهرودی، فیروزه نوایی، سعید تقدسی، بریجیت رامسل، ماتیاس زیگلر، نولون بارگن، آندرا لیبرکنخ و باربارا گیسلر شرکت کرده است.


همچنین، تا حالا با ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر کُر شهر تهران، ارکستر ملی ایران، ارکستر نادر مشایخی، ارکستر جوانان و نوجوانان ایران و کُر فلوت تهران همکاری داشته و در جشنواره ی جوان در سال ۱۳۹۴ ( با کسب رتبه ی دوم) و سال ۱۳۹۹ (با کسب رتبه ی سوم) و برنامه ی بورسیه یاماها در دبی ۲۰۱۸ (به عنوان نوازنده ی برگزیده ) به اجرای برنامه پرداخته است. وی در حوزه ی تئاتر نیز بعنوان نوازنده در نمایش های «wow» و «اتاق ۱۹۱۴» فعالیت داشته است.
هلیا سرایداریان در سال ۱۳۷۸متولد شد. او فراگیری پیانو را در هشت سالگی با امیر صوابی شروع کرد و نزد دلبر حکیم آوا، ربکا آشوقیان و رافائل میناسکانیان ادامه داد و در مسترکلاس های استادانی همچون واسیلی شرباکوف و گوتلیب والیش شرکت کرد. او هم اکنون، دانشجوی کارشناسی نوازندگی جهانی دانشگاه هنر تهران است. از کارهای هنری او می توان به شرکت در هشتمین دوره ی جشنواره ی موسیقی جوان (با کسب مقام دوم) و نهمین دوره ی آن (با کسب مقام اول)، چهارمین و پنجمین جشنواره ی موسیقی کلاسیک تا معاصر، تک نوازی در جشنواره ی موسیقی صبا (۱۳۹۸) و اجرا در بخش فرهنگی سفارت اتریش اشاره نمود.
در این اجرا قطعاتی از رپرتوار موسیقی کلاسیک جهان توسط هنرمندان موسیقی دانشگاه هنر اجرا شد.


جشنواره سی و ششم موسیقی فجر در یک نگاه
سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر در بخش غیر رقابتی میزبان ۱۰۰ گروه موسیقی در حوزه موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک و تلفیقی است که برای حضور در جشنواره بوسیله فراخوان ثبت نام کردند، در اولین مرحله ۶۱ گروه انتخاب شدند و در نهایت ۱۰ گروه برای اجرا به جدول جشنواره راه یافته اند.
باتوجه به همه گیری ویروس کرونا و اضافه شدن بخش رقابتی، جدول برنامه ها تغییرات اجرائی نسبت به جشنواره های قبل دارد. برمبنای تقسیم بندی هیات انتخاب در هر بخش، ۴۰ درصد گروه ها از بخش فراخوان و ۶۰ درصد گروه ها با تایید هیات انتخاب به جشنواره دعوت شدند.
همزمان با این جشنواره و در بخش جنبی، دومین دوره مسابقه موسیقی و رسانه و بخش پژوهشی از ۲۸ بهمن به دبیری حسن ریاحی انجام خواهد شد. این رویداد چهارم اسفند، بعد از آخرین اجراها در فضای مجازی، با معرفی برگزیدگان بخش رقابتی، جایزه موسیقی و رسانه، جایزه ترانه به کار خود اختتام خواهد داد.
تجلیل از چهار هنرمند موسیقی کشورمان بانو ملیحه سعیدی و آقایان احمد علی راغب، حسن ناهید و محمدرضا اسحاقی گرجی همچون برنامه های جنبی این دوره از مهم ترین رویداد موسیقی کشورمان خوهد بود.
در دو روز گذشته گروه های ایستم از خراسان، کوئینتت زهی رسپینا به سرپرستی بهزاد عبدی، دوئت ویلا مادلنا از کشور اتریش، کوارتت زهی نماد به سرپرستی ستاره بهشتی و گروه ژاو، گروه خاوران، تریو(JAZZ) از کشور آلمان به سرپرستی تیموفولبرشت، گروه وحید اسداللهی، گروه موسیقی ماهیما به خوانندگی حجت اشرف زاده و کنسرت به یاد استاد به خوانندگی مظفر شفیعی بوسیله سایت رسمی جشنواره موسیقی فجر، سایت انجمن موسیقی ایران و تیوال پخش گردید.
در بخش جنبی سی و ششمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر دو نشست پژوهشی با عنوانهای سیر تطور ترانه با سخنان حسن علیشیری و مجید افشاری در تاریخ ۲۸ بهمن و لطمه شناسی موسیقی پاپ در دو دهه گذشته با سخنان دکتر محمدرضا چراغعلی و پدرام کشتکار در تاریخ ۲۹ بهمن ماه از رادیو گفتگو پخش شده است.
اجراهای سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن شروع شده تا ۴ اسفند در سایت های سایت رسمی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر، انجمن موسیقی ایران و تیوال، نواک، تماشا خونه و گپ فیلم پخش می شود.



منبع:

1399/11/30
21:27:13
0.0 / 5
891
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
جاوید شو جاوید شو