رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد:

آمادگی همه جانبه دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه کمک به صیانت از شتر دوکوهانه

آمادگی همه جانبه دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه کمک به صیانت از شتر دوکوهانه

جاوید شو: اردبیل رییس دانشگاه محقق اردبیلی از آمادگی همه جانبه دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه کمک به صیانت از شتر دوکوهانه آگاهی داد.


اسماعیل چمنی اول تیر در نشست علمی-فنی روز جهانی شتر با تأکید بر صیانت از شتر دوکوهانه استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: اهمیت شتر را می توان در آیات الهی، اشعار و ادبیات ایران اسلامی به وضوح مشاهده کرد و جایگاهش همیشه ویژه بوده است.
وی ادامه داد: با گسترش زندگی شهری و ورود به جهان متمدن سبب کاهش جمعیت شتر و خطر انقراض برخی گونه های این حیوان شده است که دراین زمینه نیازمند همت همگانی جهت جلوگیری از این اتفاق هستیم.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اعلان اینکه این دانشگاه آماده هرگونه همکاری در حوزه صیانت از شتر دوکوهانه است، اشاره کرد: دانشگاه محقق اردبیلی با تمام امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و تحقیقاتی خود به ویژه در عرصه کشاورزی، آماده همکاری جهت جلوگیری از انقراض شتر دوکوهانه است.
وی عنوان کرد: جای خرسندی است که استان اردبیل به عنوان مهد مطالعه شتر دوکوهانه قرار گرفته که امیدواریم با همت همگانی و اجرای طرح های مصوب جمعیت شتر تثبیت و افزایش یاید.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به کارهای این دانشگاه، بیان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی دارای ۴۰۰ عضو هیات علمی و بیش از ۱۴ هزار دانشجوی ایرانی و خارجی است.
وی با اشاره به درخشش دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی های ملی و بین المللی، اظهار داشت: دانشگاه محقق اردبیلی برمبنای رتبه بندی تاثیر تایمز ۲۰۲۳ در بین دانشگاه های وزارت علوم رتبه نخست را دارا است.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: دانشگاه محقق اردبیلی دارای ۵ دانشمند یک درصد برتر و ۱۷ دانشمند ۲ درصد برتر جهان را دارا می باشد که نشان از سطح علمی بالای این دانشگاه است.
ساحره جوزی مدیر پروژهTCP صیانت از شتر دو کوهانه فائو نیز اظهار داشت: برمبنای آخرین آمار بین المللی آخرین جمعیت شتر در سطح جهان ۳۵ میلیون نفر بوده است که بمنظور تولید گوشت، شیر و پشم مورد استفاده قرار گرفته است.
وی با اعلان اینکه شتر دوکوهانه گونه ای متفاوت از شتر تک کوهانه است، اشاره کرد: جمعیت شتر دوکوهانه در کشور و استان اردبیل به شدت تهدید می شود که امیدواریم با طرح هایی که اجرا خواهد شد جمعیت شتر بهبود یابد.
دکتر سعید زیبایی رییس انجمن شتر ایران اظهار داشت: هدفمان این است که به سمت شترداری نوین برویم، برای اینکه که شترداری نوین جنبه های اقتصادی داشته و می تواند شترداری را اقتصادی کند.
وی با اعلان اینکه شترداری یک منبع درآمد برای افراد است، عنوان کرد: کارآفرینی و ایجاد اشتغال در حوزه شترداری می تواند صورت گیرد، اما به شرطی که صرفه اقتصادی داشته باشد.
رییس انجمن شتر ایران اشاره کرد: ارزش گذاری به حوزه شترداری و همین طور معرفی محصولات این حوزه و برندسازی می تواند تاثیر خوبی را در امتداد اقتصادی کردن آن ایفا کند.
ترحم بهزاد مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اظهار داشت: تا آن زمان که برای موضوع صیانت شتر پروسه و ساختار تعیین و وظایف هر دستگاه را در این زمینه مشخص نکنیم، موفقیت بدست نخواهد آمد.
وی ادامه داد: وقتی کسی برای شترداری زمان می گذارد و معاش خودرا از این زمینه می گذراند، انتظار دارد در حوزه های مختلف همچون منابع مالی حمایت شود.




منبع:

1402/04/04
11:20:23
5.0 / 5
314
تگهای خبر: ادبیات , دستگاه , زیبایی , محصولات
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
جاوید شو جاوید شو