اختتامیه رویدادی با محوریت تاثیرات سوروبان

اختتامیه رویدادی با محوریت تاثیرات سوروبان

جاوید شو: چهارمین اختتامیه مسابقات سوروبان (چرتكه ژاپنی) در فرهنگسرای رسانه برگزار گردید.



به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا بر اساس گزارش رسیده، سارا روستاپور مجری برنامه در ابتدای مراسم به تاثیرات مثبت سوروبان در رفتارهای اجتماعی نظیر مسئولیت پذیری و ارتقای نظم پذیری در كودكان و نوجوانان اشاره نمود.

وی بعد از پخش كلیپی درباره چگونگی روش اسمارت آكادمی و اثرات آن بر فعالیت بهتر سمت راست مغز و تاثیرات سوروبان بر پیشگیری از بیماری هایی چون آلزایمر در بزرگسالی بر لزوم پرورش در كنار آموزش در مدارس كشور تصریح كرد.

در ادامه علی بهجو؛ مدیر عامل و رئیس هیات مدیره و هدیه بهجو؛ عضو هیات مدیره و معاون آموزش اسمارت آكادمی ایران روی سن رفتند و به شصت و هشت برگزیده چهارمین مسابقات كشوری سوروبان این موسسه به ترتیب رتبه مدال طلا، مدال نقره، مدال برنز و لوح سپاس اهدا كردند.

در این برنامه چهره های علمی و فرهنگی مرتبط هم حضور داشتند كه به ایراد سخنرانی پرداختند.

توجه به پرورش دانش آموزان

پس از اهدای برخی جوایز كامبیز جمشیدی؛ پژوهشگر و مدرس با اشاره به این مهم كه والدین و بچهها باید برای سال تحصیلی آمادگی روانی هم داشته باشند، اظهار داشت: چرتكه ژاپنی سیستمی نوین برای آموزش به دانش آموزان است كه متاسفانه خیلی از مدیران مدارس و مسئولان آموزش و پرورش اطلاع دقیقی از آن ندارند و به واسطه سودجویی برخی افراد و موسسات از نام این ابزار كمك آموزشی، برخی جبههگیری میكنند و هنوز جای خویش را به خوبی در آموزش كشور باز نكرده است.

وی با انتقاد از شیوه آموزشی كشور كه مبتنی بر حفظیات است اظهار داشت: اگر محفوظات را از دانش آموزان بگیریم چیزی از دانش آنها باقی نمی ماند و بیشتر آنها بعد از امتحان همان حفظیات را هم دیگر به یاد نخواهند داشت. امیدواریم به واسطه وسایلی چون سوروبان و موسساتی علمی و موثق چون اسمارت آكادمی شاهد پرورش ذهنی بچه هایمان باشیم.

این كارشناس آموزشی در انتها با تاكید بر همت ملی در این زمینه اظهار داشت: كاری كه اسمارت آكادمی ایران بعنوان بخش خصوصی شروع كرده نوعی استعدادیابی نخبگان هم هست و امیدواریم آموزش و پرورش به یاری این حركت خوب علمی آموزشی بشتابد.

توجه ملی

سخنران بعدی دكتر حمید هنرجو؛ فعال اجتماعی و روزنامه نگار پیشكسوت بود كه با اشاره به جای خالی چنین موسسهای در كشور اظهار داشت: با وجود مشكلات اقتصادی موجود جا دارد كه این موسسه فعالیت خود در استان های دیگر كشور را بیشتر كند تا همه فرزندان ایران از آن بهره مند شوند.

وی با اشاره به این كه از این طریق خلاقیتهای مختلف كودكان آشكار می گردد اضافه كرد: خانواده نقش مهمی در این زمینه دارد و این كه چهارمین مسابقات با این شور و شوقی كه در اینجاست برگزار میشود نشان از درك درست اولیای بچه ها از این مورد دارد.

این شاعر در انتها بر توجه والدین به كتابخوانی غیردرسی فرزندان برای كسب تجارب بعنوان آینده سازان كشور تصریح كرد.



دو الگوی متفاوت!

صابر قدیمی؛ طنزپرداز و مدرس، سخنران بعدی بود كه به تفاوتهای رفتار با كودكان در گذشته و حال اشاره نمود و اظهار داشت: اینجا بچههای زیادی رو میبینم كه بعنوان نخبه و برگزیده برای الگوپذیری بقیه معرفی میشوند در حالیكه آن وقت ها ما را بالا میبردند و نشان میدادند تا عبرت سایرین شویم و آنها شبیه ما نشوند!

وی صحبتهایی درباره فضای مجازی و دوری فرزندان از بازی های دسته جمعی كرد و درباره این مورد با زبان طنز اخطار داد.

قدیمی در انتها شعری خواند: زندگی ما شده خاله بازی/ گیر افتادیم تو دنیای مجازی / كی دیگه قبل خواب كتاب می خونه/ بازم سوالم بی جواب می مونه/...

در این برنامه والدین در كنار برگزیدگان كودك و نوجوان روی سن رفته و به برخی تغییرات مثبت حاصل از فراگیری روش اسمارت آكادمی و مهارت سوروبان در فرزندان خود نظیر مسئولیت پذیری، افزایش نظم و ترتیب، سحرخیزی، نشاط بیشتر، فهم و درك بهتر دروس مدرسه، ارتباط اجتماعی بهتر با همكلاسی ها و معلمان و كاهش كمرویی و گوشه گیری، افزایش اعتماد به نفس و قدرت تمركز، بالا رفتن قدرت تجسم و تخیل و ماندگاری حافظه دراز مدت اشاره كردند.












1397/06/22
17:04:50
0.0 / 5
5001
تگهای خبر: نخبگان
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
جاوید شو جاوید شو