انستیتو تحقیقات تغذیه ای در سازمان ملی یونسكو ثبت گردید

انستیتو تحقیقات تغذیه ای در سازمان ملی یونسكو ثبت گردید

به گزارش جاوید شو رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: بعد از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی های بعمل آمده باتوجه به سوابق انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، این مركز در سازمان ملی یونسكو بعنوان قدیمی ترین نهاد آموزشی و پژوهشی در حوزه غذا و تغذیه در كشور ثبت گردید.


به گزارش جاوید شو به نقل از ایسنا، دکتر جلال الدین میرزای رزاز با اشاره به قدمت اینانستیتو اظهار نمود: این انستیتو در سال1339 برمبنای تصویب هیئت وزیران با نام انستیتو خواربار و تغذیه ایران و آموزشگاه عالی وابسته به آن، به صورت سازمانی مستقل در رابطه با وزارت بهداری وقت تأسیس شد. در همان زمان اساسنامه انستیتو به مجلس وقت ارائه و تبدیل به قانون می گردد. در سال 1370 مطابق با تحولات و پیشرفت های جهانی و تغییر نگرش پژوهشی، به سبب مصوبه مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان، انستیتو به نام "انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور" تغییر نام و به صورت مؤسسه ی علمی و تحقیقاتی ادامه فعالیت داد. به سبب این مصوبه، انستیتو بار دیگر موقعیت رسمی خودرا بعنوان یک انستیتوی ملی با استقلال حقوقی و مالی بازیافت.
میرزای رزاز اضافه کرد: تهیه و تامین مبنای علمی و اطلاعاتی برای کمک به سیاستگذاری، برنامه ریزی و مدیریت اجرائی در جهت تامین نیازهای غذایی مردم، تامین و سلامت توسعه کشور، تربیت متخصصین و کارشناسان مورد نیاز برای پیشبرد علوم، طراحی، برنامه ریزی و مدیریت بخشهای فنی، علمی و اجرائی کشور در ابعاد تولید، تبدیل، مصرف غذا و سلامت جامعه، ایجاد آگاهی کافی و مستمر عمومی بمنظور گسترش و هدایت فرهنگ غذایی و بهداشتی مناسب از اهداف مهم این مجموعه هستند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهار داشت: هدف کلی برنامه های یونسکو که برمبنای سهیم کردن همه انسان ها در دانش پی ریزی شده است، پیشبرد فرهنگ، صلح خواهی، توسعة انسانی و توسعة پایدار می باشد. بر اساس گزارش جهانی تغذیه در سال 2018، مهم ترین چالش های تغذیه ای حال حاضر و پیش روی جهان ما در بر گیرنده ی اشکال مختلف سوءتغذیه است، همه میدانیم که سوءتغذیه و بیماریهای عفونی، دو بخش از یک چرخه ی معیوبند که در آن سوءتغذیه منجر به استعداد مبتلاشدن به بیماریهای عفونی و مبتلاشدن به بیماریهای عفونی منجر به افزایش شانس سوءتغذیه در بیمار می شود. امروزه و با شیوع پاندمی کرونا این امر از اهمیت بیشتری برخوردارست.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، قبل از این به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO)، انستیتو تغذیه برای چهار سال آینده در حوزه ی علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه ای همکاری ها در حوزه کشور های مدیترانه ی شرقی برگزیده شد.




منبع:

1399/08/25
20:57:02
5.0 / 5
1247
تگهای خبر: برنامه , سلامت , فرهنگ , قدمت
این پست جاوید شو را پسندیدید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
جاوید شو جاوید شو